Elektra Hoorn: aanleg

Ga niet zelf aan de slag met het aanleggen van elektriciteit, maar laat het over aan de specialist. Hiermee bent u zeker van een vakkundig en professioneel aangelegde elektronische installatie wat de kans op een storing aanzienlijk zal verminderen. Tevens kan het zelf aanleggen van elektriciteit ook een gevaarlijk klusje zijn waarbij een fout snel gemaakt is. de door ons aangedragen professional, uw elektricien in Hoorn en omgeving, legt al uw elektrische bedrading voor u aan. Wij hebben jarenlange ervaring in het werken met elektra. Wij zorgen er dan ook altijd voor dat het aanleggen van elektra veilig en volgens alle geldende normen gebeurt. Wilt u in Hoorn elektriciteit aanleggen voor extra lichtpunten in uw woning? Als u te weinig stopcontacten heeft, kunnen wij hiervoor meer elektriciteitspunten aanleggen. Of heeft u een extra groep nodig in uw groepenkast voor een krachtstroom aansluiting? Ook dat kunnen wij probleemloos voor u oplossen!

Elektra Hoorn: extra werkzaamheden

Naast het aanleggen van elektriciteit doen onze elektromonteurs nog veel meer. Zo kunt u ook bij ons terecht voor het vervangen of renoveren van uw bestaande elektriciteitsnetwerk. Dit is vooral handig als u een wat gedateerde woning heeft (gekocht). Wij inspecteren het bestaande netwerk, zorgen voor aanpassingen en vertellen u hoe u eventueel kunt besparen op uw energiekosten. Ook voor een stroomstoring, het installeren van verlichting of krachtstroom bent u bij de door ons aangedragen professional aan het juiste adres.

Meer weten over de mogelijkheden die wij bieden op het gebied van stroom aansluiten? Neem dan eens contact met u op. Wij gaan graag met u in gesprek, luisteren naar uw wensen en zorgen ervoor dat uw elektriciteitsnetwerk helemaal naar behoren werkt. Vul snel ons contactformulier in, dan nemen wij contact met u op! Mocht u liever bellen dan is dat ook mogelijk. Wij zijn bereikbaar op het volgende telefoonnummer: 085 – 432 00 32. In Hoorn en omstreken kunt u op ons rekenen!