Krachtstroom Hoorn

Voor bepaalde elektrische apparaten, zoals bijvoorbeeld een airco, oven of inductiekookplaat, is het nodig om krachtstroom aan te leggen. Maar ook voor bijvoorbeeld een jacuzzi of een laadpaal van een elektrische auto is krachtstroom nodig. Deze apparaten vragen namelijk meer stroom dan gebruikelijk. Heeft u een apparaat aangeschaft dat meer stroom dan gebruikelijk verbruikt? Wat de toepassing ook moet zijn, voor krachtstroom aansluiten kunt u in de regio Hoorn terecht bij Potense B.V..

Krachstroom Hoorn: het verschil met normale stroom

De elektriciteit in uw woning wordt in de meeste gevallen aangeleverd door twee draden. Een neutrale draad en één spanningvoerende draad, die laatste wordt meestal de fase genoemd. Hierin zit het verschil met krachtstroom. Een krachtstroom aansluiting maakt namelijk gebruik van drie fasen. Doordat deze fasen onderling een hogere spanning hebben is het mogelijk om apparaten die meer stroom verbruiken aan te sluiten. Wilt u krachtstroom laten installeren voor bijvoorbeeld uw elektrische kookplaat? Dan zit u bij ons goed. Wij zorgen ervoor dat alles van begin tot eind goed geïnstalleerd wordt. Heeft uw kookplaat geen speciale Perilex-stekker? Geen probleem, wij zorgen voor de juiste verbinding.

Krachstroom Hoorn: kosten

De kosten van de stroom wat gebruikt wordt voor krachtstroom blijft hetzelfde. Het is wel zo dat het apparaat wat krachtstroom gebruikt vaak meer stroom nodig heeft waardoor uw maandelijkse vast kosten voor stroom wel hoger uit zullen vallen. Apparaten op krachtstroom gebruiken meer en sneller stroom in vergelijking met apparaten die geen krachtstroom gebruiken. Krachtstroom aanleggen brengt ook kosten met zich mee, bestaande uit het aanleggen van een krachtstroom stopcontact, het klaarmaken van de groepenkast en de aansluitkosten van de netbeheerder.

Krachstroom Hoorn: hulp bij aansluiten

Wilt u meer weten over krachtstroom aanleggen? Of direct een afspraak maken met een expert? Wij komen graag bij u in Hoorn of omgeving langs. Of het nu gaat om het koppelen van zware apparatuur op een drie fase aansluiting of om het installeren van een Perilex stekker; wij hebben de juiste kennis in huis! Vul ons contactformulier in, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op. Bellen kan ook, via: 085 – 432 00 32. Wij helpen u graag!