Aanleg van krachtstroom in Hoorn

Voor bepaalde elektrische apparaten, zoals bijvoorbeeld een airco, oven of inductiekookplaat, is het nodig om krachtstroom aan te leggen. Deze apparaten vragen namelijk meer stroom dan gebruikelijk. Heeft u een apparaat aangeschaft dat meer stroom dan gebruikelijk verbruikt? Wat de toepassing ook moet zijn, voor krachtstroom aansluiten kunt u in de regio Hoorn terecht bij Electroman.

Verschil tussen ‘normale’ stroom en krachtstroom

De elektriciteit in uw woning wordt in de meeste gevallen aangeleverd door twee draden. Een neutrale draad en één spanningvoerende draad, die laatste wordt meestal de fase genoemd. Hierin zit het verschil met krachtstroom. Een krachtstroom aansluiting maakt namelijk gebruik van drie fasen. Doordat deze fasen onderling een hogere spanning hebben is het mogelijk om apparaten die meer stroom verbruiken aan te sluiten. Wilt u krachtstroom laten installeren voor bijvoorbeeld uw elektrische kookplaat? Dan zit u bij ons goed. Wij zorgen ervoor dat alles van begin tot eind goed geïnstalleerd wordt. Heeft uw kookplaat geen speciale Perilex-stekker? Geen probleem, wij zorgen voor de juiste verbinding.

Wilt u meer weten over krachtstroom aanleggen? Of direct een afspraak maken met een expert? Wij komen graag bij u in Hoorn of omgeving langs. Of het nu gaat om het koppelen van zware apparatuur op een drie fase aansluiting of om het installeren van een Perilex stekker; wij hebben de juiste kennis in huis!