Verlichting in Hoorn

Bent u op zoek naar een expert in verlichting in de regio Hoorn? Zoek dan niet verder! Electroman heeft ruime ervaring met het aansluiten en aanleggen van verlichting. Wat uw wensen ook zijn, wij realiseren het! Bij een nieuwbouwhuis moet er een heel plan worden bedacht: waar moeten de stopcontacten en stroomdraden voor de vaste lampen komen? Door onze ervaring kunnen wij dit, geheel in overeenstemming met uw wensen en behoeften, op de juiste manier voor u ontwerpen en aanleggen.

Omleggen of aanpassen van verlichting

Ook in bestaande huizen kunnen wij de verlichting omleggen of aanpassen. Als u zelf niet handig bent met elektriciteit is het verstandig om dit uit te besteden. Op die manier weet u zeker dat het op een goede en veilige manier gebeurt. Weleens gedacht aan tuinverlichting? Dit kunnen we ook voor u ontwerpen. Tuinverlichting is er zowel voor uw gemak als voor uw veiligheid. Wilt u weten wat wij allemaal voor u kunnen betekenen op het gebied van verlichting of elektra? Neem dan eens contact met ons op.

Direct hulp bij flikkerende lampen

Heeft u al een tijdje te maken met flikkerende lampen in uw woning of bedrijfspand? Schroom dan niet om een elektricien in te schakelen. Flikkerende lampen zijn niet alleen vervelend voor uw ogen, maar kunnen ook gevaarlijk zijn. Wellicht zijn er bepaalde onderdelen in uw elektriciteitsnetwerk niet goed geïnstalleerd? Of zit er iets niet goed in uw groepenkast? Wij sporen de oorzaak voor u op en herstellen de kapotte verlichting. In en om Hoorn kunt u op ons rekenen!