LED verlichting Hoorn

Verlichting zorgt in een woning of bedrijfspand vaak voor veel energieverbruik. Wilt u graag besparen op uw energierekening? Zet dan de eerste stap in de goede richting en vervang uw huidige lampen door LED verlichting. LED verlichting heeft grote stappen gemaakt de laatste jaren en is op dit moment ongetwijfeld de meest moderne en energiezuinigste vorm van verlichting die de huidige markt kan bieden. Niet alleen is het geschikt voor binnenshuis, tegenwoordig wordt LED verlichting gebruikt als tuinverlichting, voor kantoorpanden en zelf complete sportaccommodaties. Kortom, LED verlichting is een uitstekende keuze, wat uw situatie ook is.

Heeft u interesse in LED verlichting? Wij helpen u graag en voorzien u daar waar nodig van handige adviezen. U kunt op onze uitgebreide service rekenen!

LED verlichting Hoorn: waarom LED verlichting?

Wij hebben voor u de voordelen van LED verlichting op een rijtje gezet:

  • Tot bijna 90% zuiniger dan een normale gloeilamp.
  • Verwachte levensduur is vele malen langer dan die van conventionele verlichting.
  • Geven in tegenstelling tot spaarlampen direct licht.
  • Worden lang niet zo warm als gloei- en halogeenlampen.

LED verlichting Hoorn: de LED lamp blijft knipperen

Als u uw LED verlichting gebruikt in combinatie met een dimmer kan het gebeuren dat uw lamp gaat knipperen of brommen. Dit probleem ontstaat doordat de LED lamp in feite té zuinig is, waardoor het minimale wattage van de dimmer niet wordt behaald. U kunt er met de volgende aanpassingen voor zorgen dat de LED lamp naar behoren werkt:

  • Schaf een dimmer aan zonder een minimumbelasting.
  • Sluit voldoende LED verlichting aan op de dimmer.
  • Sluit één conventionele lamp aan op dezelfde dimmer.

Komt u er na deze aanpassingen niet uit? Wij helpen u graag! Vul ons contactformulier in, wij nemen vervolgens zo snel mogelijk contact met u op. Liever bellen? Dat kan ook via: 0800 255 3733