Stroomstoring Hoorn

Heeft u een stroomstoring in een gedeelte van uw woning, of is er kortsluiting ontstaan? Voer dan eerst een stekkerproef uit. Een stroomstoring in uw woning kan een aantal oorzaken hebben. De aardlekschakelaar kan bijvoorbeeld zijn uitgevallen door een storing van één van de elektrische apparaten. Ook is het mogelijk dat de hoofdzekering is gesmolten of uitgeschakeld, door bijvoorbeeld overbelasting. Deze zal dan moeten worden vervangen door een erkende elektricien.

Het is natuurlijk ook mogelijk dat er sprake is van een algehele stroomstoring. Dit kan zowel in uw eigen installatie zitten als dat het een probleem bij de netbeheerder is. Door op de testknop van de aardlekschakelaar te drukken komt u er achter of er nog stroom uw woning binnenkomt. Springt de aardlekschakelaar uit wanneer u de testknop indrukt? Dan is er nog stroomtoevoer naar uw woning en zal de stroomstoring in uw eigen installatie of groepenkast zitten. Springt de aardlekschakelaar niet uit bij het indrukken van de testknop? Dan is er sprake van een defecte aardlekschakelaar of een probleem bij uw netbeheerder.

Stroomstoring Hoorn netbeheerder

Heeft u te maken met een stroomstoring en heeft u in de gehele woning geen stroom meer? Dan kunt u het beste even bij de buren kijken of vragen of zij ook een algehele stroomstoring hebben. Wanneer dit het geval is dat weet u zeker dat het probleem bij de netbeheerder ligt. Door te kijken op gas en stroomstoringen kunt u verifiëren of de netbeheerder op de hoogte is van de storing. Dan weet u ook meteen dat de netbeheerder een reparatie op touw zet. U kunt ook bellen met landelijke storingsnummer voor gas en elektra (0800 9009). Tevens kunt u hier melding doen van de storing. In sommige gevallen is de netbeheerder u een schadevergoeding schuldig. Dit is afhankelijk van een aantal voorwaarden.

Stroomstoring Hoorn tips

Kampt u met een stroomstoring in Hoorn of omgeving dan hebben wij een aantal tips om de verdere problematiek te verkleinen:

  • Sluit deuren en ramen om uw woning warm te houden.
  • Bewoon een kleine ruimte in uw woning, dit scheelt energie.
  • Houd uw vriezer en koelkast zoveel mogelijk gesloten.
  • Een powerbank voorkomt dat u telefonisch onbereikbaar bent
  • Zorg voor kaarsen en lucifers/aansteker in huis

Stroomstoring Hoorn oplossen

de door ons aangedragen professional helpt u in Hoorn en omgeving wanneer de stroom uitgevallen is. Wanneer de stroomstoring wordt veroorzaakt door het smelten van de hoofdzekering, zal deze moeten worden vervangen. Onze elektricien kan dit snel voor u doen, zodat u zo kort mogelijk zonder stroom zit. U kunt ons voor spoedklussen telefonisch bereiken op 0800 255 3733 . Geen spoed maar wel graag contact met ons? Vul dan ons contactformulier op de website in.

Wanneer er een algehele stroomstoring optreedt in uw straat of wijk, dient u de storing melden bij de netbeheerder. Deze kan u waarschijnlijk ook meer informatie geven over de oorzaak en het vooruitzicht.