Groepenkast specialist in Hoorn

Ieder pand heeft een groepenkast. Woont u in een oud pand waar nog een ouderwetse stoppenkast in zit? Het is verstandig om deze up-to-date te laten maken of in zijn geheel te laten vervangen. Een nieuwe groepenkast heeft twee grote voordelen:

  • hij is eenvoudig per groep in en uit te schakelen, handig voor tijdens een verbouwing;
  • er kunnen gemakkelijk extra groepen toegevoegd worden.

Waarom zou ik extra groepen laten toevoegen, zult u nu misschien denken. Het antwoord is simpel. Als u veel elektrische apparaten op aparte groepen aansluit, heeft u door een lagere belasting een kleinere kans op een storing. Bent u op zoek naar een elektricien in Hoorn of in de omgeving van Hoorn voor het vervangen of uitbreiden van uw groepenkast? Electroman komt graag bij u langs!

Laat uw groepenkast nakijken!

Een goede aarding van uw elektriciteitsnet is belangrijk. Wij kunnen dit voor u nakijken tijdens een inspectie. Als u niet zeker bent van de juiste aarding van uw groepenkast of als u een oud pand heeft, is dit zeer aan te raden. Wij controleren ook of er een aardlekschakelaar is geïnstalleerd. Dit is verplicht in elk pand en is belangrijk voor de veiligheid. Wilt u meer weten over de mogelijkheden of heeft u direct een elektricien nodig in Hoorn of omgeving? Neem dan contact met ons op.